Varmepumpe service

Få udført Varmepumpe service og reparation af varmepumper i hele Østjylland

Vi udfører varmepumpe service på din luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe.

Det er et lovkrav at der udføres et årligt service tjek på ens varmepumpe anlæg med en fyldning på mere end 1 kg kølemiddel. Dette skal foretages af en person som har de fornødne certifikater og er godkendt af KMO (kølebranchens miljøordning). Vi udfører varmepumpe service uanset hvilket udstyr du har, om det er Bosch, Daikin, Mitsubishi, Panasonic eller Toshiba. Uanset hvilke mærke varmepumpe du har, så kan vi udføre service.

Fordele ved at få udført service af varmepumpe:

Ud over lovkravet er det en fordel at få foretaget et eftersyn for at opretholde ydeevnen samt mindske elforbruget. Ved en service udføres der:

  • En gennemgang og kontrol af rørinstallationer
  • Rensning af ude dele for blade og andet skidt, hvilket fører til en bedre ydeevne
  • Rensning af inder dele for støv og rensning af filtre for en bedre luft gennemgang
  • Kortrollering af kølemiddelfyldning
  • Målinger og service rapport udfyldes til anlæggets service mappe.

Det kan derfor godt betale sig at få udført service af din varmepumpe. Jo renere og bedre kørende udstyret er betyder noget for prisen af din varmeregning.

Levering og montering af varmepumper:

Vi leverer og monterer også luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper . Vi sørger for, at det bliver installeret korrekt. Alle vores varmepumper og installationen af disse er af meget høj kvalitet. Ring nu hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud og pris.

Vagt:

Vi kører vagt fra 08.00-20.00 hver dag (også weekend og helligdage)

Medlem af KMO:

Vi er medlem af KMO (Kølebranchens miljøordning). KMO er din sikkerhed for, at vi udfører vores arbejde korrekt samt efter lovkravene.

Kontakt mig UFORPLIGTENDE på Tlf.: 2251 3828 og få et godt tilbud!

Vi køre varmepumpe service og reparation af varmepumper i HELE Østjylland & Djursland området. Vi kommer overalt i f.eks. Odder, Skanderborg, Silkeborg, Horsens, Hornslet, Hadsten, Århus & Randers området. Ja kort sagt alle byer i østjylland og djursland. Kontakt os på Tlf.: 2251 3828 og få en god pris på et varmepumpe service i Østjylland.